Elhelyezkedés - Rövid ismertető

ELŐSZÓ

Kedves leendő lakástulajdonos!

Köszönettel vettük megtisztelő érdeklődését az M-HOME Ingatlanforgalmazó Kft által épített M-HOME CENTER társasházi tömbsor következő, II. ütemére vonatkozóan.

Ezúton szeretnénk minden fontos tudnivalóról tájékoztatni Önt, azonban bármilyen felmerülő kérdésben keressen minket bizalommal:

Madura Csaba

ügyvezető

+3670 708 7030

info@mhome.huAZ ÉPÜLET ELHELYEZKEDÉSE

Az épület Nyíregyháza belvárosában helyezkedik el, a Dózsa György út és az Ószőlő utca öleli körbe. A terület a belvárostól néhány száz méterre található. A környék ellátása kivételesen jó, minden alapszolgáltatás a közelben megtalálható. Közveten közelben van bevásárlási lehetőség, bankok posta, patika. Az M3 autópálya gyorsan elérhető.A terület autóval könnyen elérhető. Buszmegállók három irányból is megközelíthetőek. Kettő darab, ha az épületből kilépünk jobbra, azonos oldalon van a Károlyi cukrászda mellett, és a Madura Kft-vel szemben lévő oldalban. A harmadik buszmegálló pedig ha az épületből kilépünk balra, 100m-re a Pazonyi térnél található. Ezen buszmegálló csoport szinte lefedi Nyíregyháza területén lévő közlekedési színtereket. 

 

AZ ÉPÜLET ISMERTETÉSE

A 15 lakást magába foglaló épület: földszint, I emelet, II emelet és tetőtér. A földszinten 3db üzlet, garázsok, tárolók és közös udvari parkolók kerülnek kialakításra. Az udvarban növényzet (díszcserje, tujafa) dísz-megvilágítással kerülnek elhelyezésre. A lakások árainak kalkulálásának figyelembe lett véve a teraszok, balkonok, loggiák nagysága és annak fekvései. Utcafronti és udvari kialakítású lakások külön díjszabással kerülnek meghatározásra, fekvésétől és elhelyezkedésétől függően.

ÉPÜLETGÉPÉSZET - VÍZ, SZENNYVÍZ, FŰTÉS

Épületgépész dokumentáció szerint kialakítva. Az épület fűtése és melegvíz ellátása egyénileg, cirkó rendszerű – korszerű és gazdaságos kondenzációs gázkazánnal megoldott. Minden közmű fogyasztás (hideg víz, villany, gáz) külön mérőórával lakásonként mérhető.

 

HŰTÉSI RENDSZER - KLÍMÁK

Minden lakásban 1db, a nappali helyiségben elhelyezett, kézi távirányítóval vezérelhető 3,5kW teljesítményű oldalfali split klíma kerül beépítésre. A kültéri egységek a belső udvari homlokzaton találhatóak a szabványos előírások és a belsőépítészeti látványtervek szerint. A klíma gépek korszerű, inverteres kivitelűek mely technológiának köszönhetően nagyon kedvező az áramfogyasztása.

 

ELEKTROMOS ENERGIA ELLÁTÁS

Épületvillamos dokumentáció szerint. A nappaliban klíma és riasztó részére erősáramú betáplálást biztosítunk. A TV valamint internet hálózat részére védőcsövezést építünk ki. Lakásonkénti erősáramú alapvezetékelés: Szerelvények, dugaljak, kapcsolók felszerelése.

 

Minden további információt megtalál a LAKÁSKERESŐ-ben és az alábbi részletes MŰSZAKI LEÍRÁS-ban.

Megjelenítéshez kattintson a linkre!

© 2018 www.mhome.hu | adatkezelési tájékoztató | a változás jogát fenntartjuk, a weboldalon feltüntetett információk tájékoztató jellegűek – kérjük keresse fel kollégáink egyikét!
powered byForweb - Weboldal készítés
Oldal
Tetejére