Látványtervek

KÉRJÜK TEKINTSE MEG AZ M-HOME CENTER TÁRSASHÁZI TÖMB I. II. és III. ÜTEMÉNEK LÁTVÁNYTERVEIT

Az épületegyüttes tervezésekor, a használt építési anyagok kiválasztásánál kiemelt figyelmet szántunk az időtállóság és minőség mellett az energetikai tulajdonságokra.

Célunk olyan társasház építése, amelyben mindenki talál magának megfelelő méretű, felszerelésű és tájolású lakást.

A kényelemre és használhatóságra nagy hangsúlyt fektettünk, a lakások kialakítása az évtizedek alatt összegyűlt tapasztalatokra alapozva jól átgodolt és praktikus.

AZ ÉPÜLET ELHELYEZKEDÉSE
Az MHOME CENTER Nyíregyháza belvárosában helyezkedik el.
A terület a belvárostól néhány száz méterre található. A környék ellátása kivételesen jó, minden alapszolgáltatás a közelben megtalálható. Közvetlen közelben van bevásárlási lehetőség, bankok posta, patika. Az M3 autópálya gyorsan elérhető. A terület autóval könnyen elérhető. Buszmegállók három irányból is megközelíthetőek. Kettő darab, ha az épületből kilépünk jobbra, azonos oldalon van a Károlyi cukrászda mellett, és a Madura Kft-vel szemben lévő oldalban. A harmadik buszmegálló pedig ha az épületből kilépünk balra, 100m-re a Pazonyi térnél található. Ezen buszmegálló csoport szinte lefedi Nyíregyháza területén lévő közlekedési színtereket. 

A Dózsa 66. ALATT ÉPÜLŐ III. ÜTEM ÉPÜLET ISMERTETÉSE
A 14 lakást magába foglaló épület: földszint, I emelet, II emelet és III. emelet. A földszinten 2db üzlet, garázsok és közös udvari parkolók kerülnek kialakításra. Az udvarban növényzet (díszcserje, tujafa) dísz-megvilágítással kerülnek elhelyezésre. A lakások árainak kalkulálásának figyelembe lett véve a teraszok, balkonok, loggiák nagysága és annak fekvései. Utcafronti és udvari kialakítású lakások külön díjszabással kerülnek meghatározásra, fekvésétől és elhelyezkedésétől függően.

 
 
 
BELSŐ UDVAR
  • szabadtéri belső udvari gépkocsi parkolók
  • Az épülettömb földszintjén garázsbeállók az udvarról
  • Alaposan átgondolt, dizájnosan kialakított növényzet tujafákkal
 
 
 
 
 
 
ÉJSZAKAI LÁTVÁNYTERVEK
  • modern armatúrák, energiatakarékos led megvilágítás
  • homlokzaton alkonykapcsolós automata fények
  • Az udvaron manuálisan és mozgásérzékelővel kapcsolható fények 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MINDEN LÁTVÁNYTERV

© 2018 www.mhome.hu | adatkezelési tájékoztató | a változás jogát fenntartjuk, a weboldalon feltüntetett információk tájékoztató jellegűek – kérjük keresse fel kollégáink egyikét!
powered byForweb - Weboldal készítés
Oldal
Tetejére