tekintse meg bemutatkozó filmünket
Helyzetjelentés 2020.06.02.
2020. 06. 02.

A Dózsa György u. 64. szám alatt épülő 15 lakás + 3 üzlet társasházunk 1. és 2. emeletén Épületgépész szakembereink már elhelyezték a lakásvásárlók egyéni elképzeléseinek megfelelően a víz-fűtés alapcsővezeték rendszert.

A Dózsa György u. 64. szám alatt épülő 15 lakás + 3 üzlet társasházunk 1. és 2. emeletén Épületgépész szakembereink már elhelyezték a lakásvásárlók egyéni elképzeléseinek megfelelően a víz-fűtés alapcsővezeték rendszert. A csővezetékrendszer gyárilag előszigetelt ötrétegű csőből készül, szereléskor a legmodernebb technológiákat és gépeket alkalmazzuk a szabványok szigorú betartásával, ezáltal magas minőségű, rendkívül időtálló a kiépített rendszer.

A padlófűtés kiemelkedő előnye a kellemesen meleg padló, kiegyensúlyozott hőérzet, alacsony energiaigényű rendszer, nem gátolja a helyiségek bútorozhatóságát. A fürdőszobában a padlófűtés mellett törölközőszárító csőradiátort is beépítünk a még magasabb hatásfok és komfort érdekében.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mhomenyh/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mhomecenter/



© 2018 www.mhome.hu | adatkezelési tájékoztató | a változás jogát fenntartjuk, a weboldalon feltüntetett információk tájékoztató jellegűek – kérjük keresse fel kollégáink egyikét!
powered byForweb - Weboldal készítés
Oldal
Tetejére